Historien om LEGO [dansk]

author PIPTVPIP   6 год. назад
1,521,686 views

10,507 Like   608 Dislike

Gurli Gris 3 - 49 Emil Elefants fødselsdag

Den Lilla Møghætte og Pulven

"Den Lilla Møghætte og Pulven" fortalt af Rune T. Kidde og animeret af Brødrene Fisker for Copenhagen/Bombay Productions.

20 børn vs. 40 flødeboller | Alle mod 1 | DR1

Du kan se "Alle mod 1" her: https://www.dr.dk/tv/se/allemod1/alle-mod-1/ Du kan til hver en tid besøge DR TV på www.dr.dk/tv og se både nye og ældre programmer i fuld længde. Hvis du har en YouTube-konto, så kan du abonnere på denne YouTube-kanal, hvilket giver dig mulighed for at få besked, når der bliver lagt nye videoer ud. Du kan abonnere på denne YouTube-kanal, ved at trykke på dette link: https://www.youtube.com/user/DR?sub_confirmation=1 Husk at tale pænt. Profilen her modereres efter DRs regler for god opførsel på DRs sociale profiler. Du kan læse dem her: http://www.dr.dk/om-dr/regler-god-opfoersel-paa-drs-sociale-profiler.

Mit arbejde på Natholdet

Eftersom I var interesseret i mit arbejde på X factor, så har jeg lavet en video om mit arbejde på Natholdet sæson 6-8, som minder meget om det samme arbejde jeg laver på X factor.

Se hele DR ULTRAs julekalender med Delaney

Thomas Delaney var i sidste uge med i et afsnit af julekalenderen JULTRA - Sofie og Bubbers jul, hvor han var forklædt som verdens dårligste dommer i en fodboldkamp på Frederiksberg. Se hele det færdige resultat her og husk at julekalenderen bliver sendt på DR ULTRA hver dag i december kl. 18:55 og igen 19:55. Vær den første til at se eksklusive spillerinterviews, highlights, konceptvideoer, nyheder og optakt til kampe. Abonnér på FCK TV: http://goo.gl/LrJLG Køb billetter http://goo.gl/eR7bj8 Følg os på facebook http://www.facebook.com/FCKobenhavn Følg os på twitter http://twitter.com/fckobenhavn FCK MegaStore http://goo.gl/PrB17 Seneste nyheder fra FCK.dk www.fck.dk/

Det I ser her er LEGO's værk, men denne video findes kun på engelsk på Youtube. Så jeg fandt en journalist, der havde lagt videoen ud på dansk på en hjemmeside. Nedenunder i beskrivelsen kunne man downloade den, så jeg valgte at downloade den og lægge den ud på Youtube

God fornøjelse! :D

PS. det er en sand historie

Comments for video: