Livredderpatrulje på Ishøj Strand

author Niels O. Thinesen   4 год. назад
49,741 views

135 Like   15 Dislike

Landmand som 11-årig - TV-Ishøj

Nico Bengtsson på 11 år er meget passioneret omkring det at være landmand. Derfor dyrker han sit eget lille landbrug, som han passer før og efter, han har været i skole. Gårdbutikken ligger på Ishøj Bygade 135B, 2635 Ishøj.

TING DU KAN LAVE, NÅR DET REGNER

Hvad skal man lave, når det regner :(? ▶ Subscribe mig her: https://goo.gl/hWUMTF Mail: superaspiredk@live.dk

Villads er vild med Vejlebroskolen - TV-Ishøj

I august var vi med, da Villads Kliem Weibel havde første skoledag på Vejlebroskolen. Her knap tre måneder senere tog vi igen på besøg i 0.A for at se, hvordan Villads og kammeraterne klarer hverdagen fyldt med dansk, matematik og selvfølgelig også en masse sjov og leg.

KLÆD UD KAOS! ft Emil Olsen

🍕 ÅBEN DENNE SMUKKE BOKS, FOR NYTTIG INFORMATION OG LÆKKER VIRTUEL PIZZA🍕 ---------- Vi har nok alle haft en udklædningskasse da vi var mindre, var den lige så underlig som vores? Mhh.. I dag dukker Emil og jeg ned i kassen for at finde 3 ultimative lækre outfits - hvad synes I? Emils video: https://www.youtube.com/watch?v=d0rYfs0wybQ Husk at like og abonner hvis du vil se mere af denne slags! Jeg elsker at høre jeres mening om videoer, ros såvel som ris, så jeg håber du vil efterlade en lille kommentar :) LouTube (MIN ANDEN KANAL): https://www.youtube.com/channel/UCJ1zrSjeKHvsPc710994Kew BLIV EN LOUVER I DAG! 💁 FIRMA KONTAKT: loulivingbusiness@splay.tv 🙅 INSTAGRAM: @louliving 🙆 SNAPCHAT: Louliving 🙎 TWITTER: @navnvaroptaget 🙋 FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/LouLiv... MUSIK: Epidemic Sound xoxo LouLiving

Emma får hul i ørerne. Næsten 6 år.

Sommervarmen har fået tusindvis til at strømme til vandkanten. Det har både betydet ekstra arbejde til Livredderne, som i den forbindelse har været på turné rundt i landet for at oplyse folk om gode vaner ved vandet. Men de mange besøgende har også medført en anden og langt mere ubehagelig effekt, nemlig folk som brænder sig alvorligt på de mange efterladte engangsgrille. Vi skal i forbindelse med dette indslag gøre opmærksom på, at der vises billeder, som kan være ubehagelige.

Comments for video: