Livredderpatrulje på Ishøj Strand

author Niels O. Thinesen   4 год. назад
50,414 views

137 Like   15 Dislike

Far til fire på japansk (2010) - Zoo

http://Facebook.com/DenDanskeFilmskat Klip fra Far til fire på japansk (2010).

MUST SEE: Sådan lever danske burhøns

For kort tid siden skabte filmen om dansk kødproduktion, Mød dit Kød, stor debat i medierne. Nu er Anima aktuel med en ny film, som giver danskerne et unikt indblik i livet for danske burhøns. Filmen Mit Liv som Burhøne er siden sin lancering blevet set 900.000 gange og delt over 17.000 gange på sociale medier. SKRIV UNDER MOD BURÆG: www.anima.dk/buræg “Med filmen viser vi den skræmmende virkelighed bag danske burhøners liv, samtidig med at vi med filmens overraskende afslutning viser, at deres liv ikke behøver at være sådan. Vi kan alle være med til at omskrive hønsenes tragiske fortælling ved at sige nej til buræg, sådan som mange forbrugere og virksomheder allerede har gjort,” siger kampagnechef hos Anima, Lina Lind Christensen. Mit Liv som Burhøne følger hønen Petra fra klækning til død og løfter sløret for dele af burhønsenes liv, som kun de færreste kender til. Den starter på rugeriet og går videre til det såkaldte hønnikeopdræt, hvor Petra og de andre unge burhøns tilbringer de første 18 uger af deres liv. Her gør et hul i loven det muligt at holde dem under forhold som er langt ringere, end de trange betingelser som de voksne burhøns udsættes for. Herfra føres seeren videre til selve ægproduktionen, hvor de nu voksne høns tilbringer lidt over et år, før de brutalt aflives. Petra reddes i sidste øjeblik Filmen tager en uventet drejning til sidst, hvor Petra bliver smidt op i aflivningsmaskinen. Hun bliver reddet i sidste øjeblik af Animas redningstjeneste Frie Vinger. På Frie Vingers redningscenter får Petra sit liv tilbage og med fuld fjerpragt kan hun socialisere med de andre høns i trygge og gode omgivelser. Filmens budskab er at høns ikke bør holdes i bure, og at der er en anden vej. “Lige nu strømmer det ind med kommentarer fra forbrugere, der er forfærdede over at finde ud af hvor slemt det står til i hønsenes bure. Rigtig mange giver udtryk for at de stopper med at købe buræg, og vi har på to døgn modtaget mere end 10.000 underskrifter for at afvikle burhønseopdræt i Danmark,” slutter Lina Lind Christensen.

Se hele DR ULTRAs julekalender med Delaney

Thomas Delaney var i sidste uge med i et afsnit af julekalenderen JULTRA - Sofie og Bubbers jul, hvor han var forklædt som verdens dårligste dommer i en fodboldkamp på Frederiksberg. Se hele det færdige resultat her og husk at julekalenderen bliver sendt på DR ULTRA hver dag i december kl. 18:55 og igen 19:55. Vær den første til at se eksklusive spillerinterviews, highlights, konceptvideoer, nyheder og optakt til kampe. Abonnér på FCK TV: http://goo.gl/LrJLG Køb billetter http://goo.gl/eR7bj8 Følg os på facebook http://www.facebook.com/FCKobenhavn Følg os på twitter http://twitter.com/fckobenhavn FCK MegaStore http://goo.gl/PrB17 Seneste nyheder fra FCK.dk www.fck.dk/

TEST: Både fantastisk og en ommer - Mercedes C-Klasse FL (2018)

Mercedes C-Klasse har været udsat for tyskernes største facelift til dato. Før det, var den klassens bedste bil. Det er den stadigvæk – hvis man vælger den rigtige model, for det er ikke alle udgaver, der er blevet bedre af det her ansigtsløft.

20 børn vs. 40 flødeboller | Alle mod 1 | DR1

Du kan se "Alle mod 1" her: https://www.dr.dk/tv/se/allemod1/alle-mod-1/ Du kan til hver en tid besøge DR TV på www.dr.dk/tv og se både nye og ældre programmer i fuld længde. Hvis du har en YouTube-konto, så kan du abonnere på denne YouTube-kanal, hvilket giver dig mulighed for at få besked, når der bliver lagt nye videoer ud. Du kan abonnere på denne YouTube-kanal, ved at trykke på dette link: https://www.youtube.com/user/DR?sub_confirmation=1 Husk at tale pænt. Profilen her modereres efter DRs regler for god opførsel på DRs sociale profiler. Du kan læse dem her: http://www.dr.dk/om-dr/regler-god-opfoersel-paa-drs-sociale-profiler.

Sommervarmen har fået tusindvis til at strømme til vandkanten. Det har både betydet ekstra arbejde til Livredderne, som i den forbindelse har været på turné rundt i landet for at oplyse folk om gode vaner ved vandet. Men de mange besøgende har også medført en anden og langt mere ubehagelig effekt, nemlig folk som brænder sig alvorligt på de mange efterladte engangsgrille. Vi skal i forbindelse med dette indslag gøre opmærksom på, at der vises billeder, som kan være ubehagelige.

Comments for video: