Montering af dør - guide til hvordan du monterer en yderdør

author JNA Vinduer & Døre   3 год. назад
33,791 views

0 Like   0 Dislike

Byggmax tipsar, så monterar du ytterdörr

Byggmax instruktionsvideo visar hur du monterar en ytterdörr. Att byta ytterdörr är ett enkelt sätt att bättra på första intrycket av huset. Vår guide visar hur du går tillväga för att montera din nya ytterdörr. Du får också en inköpslista som sammanställer det byggmaterial du behöver för att lyckas med din ytterdörrsmontering. På Byggmax finns höger- och vänsterhängda ytterdörrar i många olika utföranden. Ytterdörrarna finns i olika s.k. modulmått antingen 90cm bred/200cm hög eller 100cm bred/210cm hög. Första steget är alltså att mäta upp storleken på dörrhålet i vilket ytterdörren (inkl. karm) skall passa. Du hittar en komplett inköpslista till ditt byggprojekt, direkt på vår hemsida: https://www.byggmax.se/g%C3%B6r-det-sj%C3%A4lv/fasad/byta-ytterd%C3%B6rr

Sålbænk - hvordan monterer du sålbænken rigtigt? Se hvordan her

I denne video fortæller jem & fix’ håndværker Kuno Bonne dig alt, hvad du skal vide inden du går i gang med montering af sålbænk. Følg vejledningen trin for trin, og find materialer her http://www.jemogfix.dk/vinduesbundsstykker__1916 En sålbænk er en slags udvendig vindueskarm, der leder regnvand væk fra vinduer og facade for at undgå fugt- og skimmelskader. Sålbænke fremstilles i forskellige materialer, hvoraf de mest anvendte er skifer, beton og tegl. Tidligere har man også lavet sålbænke i træ og mursten, men disse forekommer ikke så ofte længere, da de er mindre modstandsdygtige over for fugt og kulde. Fordelen ved en skifer sålbænk er, at den er meget nem at udskifte. Hvis du har en gammel sålbænk i et andet materiale, der trænger til en udskiftning, er det således en udmærket idé at vælge en ny i skifer, da den blot skal fastgøres ved hjælp af metalbæringer. Denne video guider dig gennem montering af sålbænk på en enkel og overskuelig måde, så du hurtigt kan få det fixet, og du finder naturligvis et udvalg af sålbænke i forskellige materialer i din lokale jem & fix.

Montering af fodlister og fodpaneler. Lær hvordan du opsætter lister her

Se denne gør det selv-film om montering af fodlister og fodpaneler, og få gode råd af jem & fix’ dygtige håndværker Kuno Bonne til dit eget projekt. Du kan finde alle materialer her: http://www.jemogfix.dk/gulv__1664. I filmen lærer du om montering og opsætning af fodlister og fodpaneler, og Kuno Bonne viser dig, hvor let det er selv at gå i gang med montering i dit eget hjem. Processen bliver vist trin for trin, og du lærer blandt andet hvordan du måler fodpaneler og fodlister op, samt hvordan du skærer dem til bedst muligt. Derudover hører du hvorfor, det er en god ide, at give fodpaneler og fodlister en gang acrylfuge inden montering sker med søm, og du lærer hvordan, du skal skyde dyksøm ind og hvordan du placerer dem mest fordelagtigt. Når du har set videoen, kan du selvfølgelig finde alle materialer og værktøjer hos din lokale jem & fix. Så er du helt klar til at starte på montering af fodlister og fodpaneler i dit eget hjem - og så kan du få fixet det, som du har lovet!

Vinduer - Lær om udskiftning, isætning og montering af vindue her

I denne video viser håndværker Kuno Bonne, hvorledes du nemt selv kan stå for udskiftning af vinduer i dit hus. Du finder materialer til vinduesmontering her http://www.jemogfix.dk/vinduer__1915 Det kan være svært at vurdere, hvornår det er på tide med en udskiftning af vinduer, og hvornår man kan nøjes med en reparation. Hvis vinduesrammen er angrebet af svamp eller råd, eller hvis du oplever en stigende varmeregning, er det sandsynligvis på tide med en udskiftning. Og heldigvis er montering af vinduer forholdsvis let at gå til, det kræver blot det rette værktøj, de rigtige materialer, og at du følger Kuno Bonnes råd om isætning af vinduer. Noget af det, der er meget vigtigt at huske på, er at du får målt korrekt op til det nye vindue. Her er det værd at understrege, at opmålingen skal ske udvendigt, og at du skal huske at efterlade plads til en fuge. Husk at den nederste fuge skal være lidt større end de øvrige, hvis du planlægger at montere en sålbænk. Foruden nye vinduesrammer finder du alt du skal bruge af værktøjer, skruer og søm til udskiftning af vinduer i din lokale jem & fix.

Skift stikkontakt - Sådan skifter du let din egen stikkontakt

Det er ikke så svært, at skifte en stikkontakt eller få nye flotte rammer og tangenter. Når du har malet, eller når en stikkontakt er gået i stykker. Det pynter og giver dig en øget sikkerhed med nye rammer, tangenter og stikkontakter. Se med og lær hvordan du skifter en Fuga stikkontakt. Gør det selv, gør det sikkert og gør det let.

En detaljeret instruktionsvideo til hvordan du korrekt monterer din nye yderdør/facadedør/hoveddør.

Comments for video: