Montering af dør - guide til hvordan du monterer en yderdør

author JNA Vinduer & Døre   2 год. назад
31,329 views

0 Like   0 Dislike

Sådan afmonterer du din gamle dør

I tvivl om, hvordan du får afmonteret din gamle dør korrekt, uden at ødelægge hulmålet? I denne video klæder vi dig godt på til opgaven, når vores professionelle håndværker Kuno Bonne guider dig igennem afmonteringen, trin for trin og viser hvordan du sikkert og let kan fjerne din gamle dør korrekt.

Montering af RATIONEL dør

Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du monterer og placerer en Rationel dør. Se hvordan døren frigøres af karm og hængsler. Du kan bestille din nye Rationel dør lige her http://eshop.silvan.dk/vare/bygningsartikler/vinduer-og-doere/vinduer/rationel-doere-og-vinduer

Montering af dør og dørkarm. Sådan udskifter du selv døre og dørkarme

Se gør det selv-filmen fra jem & fix om montering af indvendige døre og dørkarme, og find alle de materialer du skal bruge her: http://www.jemogfix.dk/doere-karme__1911 Her viser Handyman Kuno Bonne dig alt, hvad du skal vide for at kunne sætte døre i, således at du bagefter selv er i stand til at udskifte eller isætte en ny dør og dørkarm i dit eget hus. Først viser Kuno hvilke materialer og hvilke redskaber du skal bruge for selv at kunne montere døren. Derefter bliver du guidet gennem faserne for montering af døre hvor du lærer at: Samle selve dørkarmen Montere den i din væg Montere dørhængsler på dørkarmen Montere og tilpasning dørhåndtag Skjule skruehullerne Kuno giver hele vejen en masse gode råd og tips, så du slipper for at lave alt for mange begynderfejl første gang du skal udskifte eller montere en dørkarm og dør. Alle de materialer og alt det værktøj der bruges i videoen, kan du købe i din lokale jem & fix. Så nu er der ikke længere nogen grund til at udsætte opgaven med at få monteret døre – så få det nu fixet.

Hvordan montere karm og innerdør

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som "Sinnasnekker'n", viser oss hvordan vi enkelt kan montere karm og innerdør. Se flere gjør-det-selv videoer her: http://www.byggmakker.no/tjenester/gjor-det-selv-filmer

Vinduer - Lær om udskiftning, isætning og montering af vindue her

I denne video viser håndværker Kuno Bonne, hvorledes du nemt selv kan stå for udskiftning af vinduer i dit hus. Du finder materialer til vinduesmontering her http://www.jemogfix.dk/vinduer__1915 Det kan være svært at vurdere, hvornår det er på tide med en udskiftning af vinduer, og hvornår man kan nøjes med en reparation. Hvis vinduesrammen er angrebet af svamp eller råd, eller hvis du oplever en stigende varmeregning, er det sandsynligvis på tide med en udskiftning. Og heldigvis er montering af vinduer forholdsvis let at gå til, det kræver blot det rette værktøj, de rigtige materialer, og at du følger Kuno Bonnes råd om isætning af vinduer. Noget af det, der er meget vigtigt at huske på, er at du får målt korrekt op til det nye vindue. Her er det værd at understrege, at opmålingen skal ske udvendigt, og at du skal huske at efterlade plads til en fuge. Husk at den nederste fuge skal være lidt større end de øvrige, hvis du planlægger at montere en sålbænk. Foruden nye vinduesrammer finder du alt du skal bruge af værktøjer, skruer og søm til udskiftning af vinduer i din lokale jem & fix.

En detaljeret instruktionsvideo til hvordan du korrekt monterer din nye yderdør/facadedør/hoveddør.

Comments for video: