Se mig tegne part 1

author Maria Ervill   1 мес. назад
21,719 views

616 Like   53 Dislike

DIY Tavle slim

Hej allesammen!! I denne video skal jeg vise jer, hvordan i laver en slim tavle, eller måske bedre kaldt, slim i kan tegne på! Tak fordi i ser med, og er Danmarks skønneste abonnenter. ****************************************************** Mine sociale profiler https://www.instagram.com/maria_ervill/ ************************************************************ Hvad redigere jeg med? Final cut pro ************************************************************ Hvor er mit musik fra? Jeg bruger epidemic sound ******************************************************************* Hvad filmer jeg med? Canon m3 Samsung galaxy S8+ ******************************************************************* Henvendelse omkring samarbejde: mariaervill@gmail.com ************************************************************** Super fed måde, at skrive hemmelige beskeder til hinanden på. Jeg håber i har mod på, at prøve.

DIY Squishy // mine abonnenter vælger!!

Hej allesammen! Så kom den endelig! videoen, hvor i kan se den squishy som i har stemt om! Jeg håber i kan lide den, jeg syntes ihvertfald det var sjovt, at lave den:) Tak fordi i er så dejlige:) ****************************************************** Mine sociale profiler https://www.instagram.com/maria_ervill/ ************************************************************ Hvad redigerer jeg med? Final cut pro (det er ikke en app, men et program man køber) ************************************************************ Hvor er mit musik fra? Jeg bruger epidemic sound (det er IKKE en app, men noget jeg betaler for) ******************************************************************* Hvad filmer jeg med? Canon m50 Samsung galaxy S8+ ******************************************************************* Henvendelse omkring samarbejde: mariaervill@gmail.com (desværre ikke til fan mails, heller ikke til slim ideer og den slags) ************************************************************** Tak fordi du er en del af kanalen, den ville ikke være det samme uden dig:)

DIY squishy ispind

Hej allesammen!!! I denne video skal vi lave vores helt egen DIY squishy ispind!! Nu kan sommeren bare komme an:) Tak fordi i ser med, og er Danmarks sødeste abonnenter. ****************************************************** Mine sociale profiler https://www.instagram.com/maria_ervill/ ************************************************************ Hvad redigere jeg med? Final cut pro ************************************************************ Hvor er mit musik fra? Jeg bruger epidemic sound ******************************************************************* Hvad filmer jeg med? Canon m3 Samsung galaxy S8+ ******************************************************************* Henvendelse omkring samarbejde: mariaervill@gmail.com ************************************************************** Super fed måde, at skrive hemmelige beskeder til hinanden på. Jeg håber i har mod på, at prøve, at lave jeres egen:)

Tester Elasti Plasti slim

Hej allesammen! I denne video tester vi slimen "Elasti Plasti" som jeg har købt i føtex til 149 kr. Jeg håber i kan lide den, og beklager, at mit kamera ikke kan filme i mørket:( Mine sociale profiler https://www.instagram.com/maria_ervill/ ************************************************************ Hvad redigere jeg med? Final cut pro ************************************************************ Hvor er mit musik fra? Jeg bruger epidemic sound ******************************************************************* Hvad filmer jeg med? Canon m3 Samsung galaxy S8+ ******************************************************************* Henvendelse omkring samarbejde: mariaervill@gmail.com **************************************************************

DIY Squishy smykker

Hej allesammen I denne video, viser jeg hvordan du kan lave de sødeste og fineste squishy smykker!!! Det er SÅ nemt og super sjovt. Jeg håber i er friske på, sådan et lille projekt. XOXO Tak fordi i ser med, og er Danmarks dejligste abonnenter. ****************************************************** Mine sociale profiler https://www.instagram.com/maria_ervill/ ************************************************************ Hvad redigere jeg med? Final cut pro ************************************************************ Hvor er mit musik fra? Jeg bruger epidemic sound ******************************************************************* Hvad filmer jeg med? Canon m3 Samsung galaxy S8+ ******************************************************************* Henvendelse omkring samarbejde: mariaervill@gmail.com **************************************************************

Hej allesammen!

I denne video, kan i se mig tegne små søde tegninger. De er ikke spor svære, så jeg håber i får lyst til, at tegne jeres egne:)

Der kommer en part 2 og en part 3.

******************************************************
Mine sociale profiler

https://www.instagram.com/maria_ervill/
************************************************************

Hvad redigere jeg med?

Final cut pro (det er ikke en app, men et program man køber)
************************************************************
Hvor er mit musik fra?

Jeg bruger epidemic sound (det er IKKE en app, men noget jeg betaler for)
*******************************************************************
Hvad filmer jeg med?

Canon m3

Samsung galaxy S8+
*******************************************************************
Henvendelse omkring samarbejde:

mariaervill@gmail.com (desværre ikke til fan mails)
**************************************************************

Tak fordi du er en del af kanalen:)

Comments for video: