Videoer Til Børn Hvordan Man Tegner Legetøjs Symaskine Og Farvet Tråd | Farvesider Og Kuns

author rameshlack Brad   3 нед. назад
0 views

0 Like   0 Dislike

Pocoyo - 30 minutter og fire fulde episoder | tegneserie for børn

Paraplyen / En trommehvirvel / Fejende flot / Hvem er i telefonen? Abonner på den officielle Pocoyo-kanal på YouTube: https://www.youtube.com/user/pocoyodansk Lær gennem latter WEB: http://www.pocoyo.com/en APPS: http://www.pocoyo.com/en/apps FACEBOOK: https://www.facebook.com/pocoyo TWITTER: http://www.twitter.com/pocoyo_us MERCH: http://pocoyofficialstore.com/en Pocoyo er en nysgerrig, sød lille dreng, som elsker at have det sjovt og altid er klar til nye og spændende eventyr. Filmene kendetegnes af kerneværdier som tolerance, respekt, kærlighed og loyalitet, og børn i hele verden elsker at tage på eventyr med Pocoyo og hans uundværlige dyrevenner, elefanten Ella, anden Pato, hunden Lulu og Sovefuglen.

Brandmand Sam Dansk tale | Den forkerte duft - Samling 🚒Tegneserie til Børn

Brandmand Sam Dansk tale | Den forkerte duft - Samling 🚒Tegneserie til Børn ► Abonnere på kanalen Brandmand Sam Dansk: https://urly.it/21wvd Velkommen til den officielle Fireman Sam YouTube Channel! Brandmand Sam er alles favorit helten næste dør! Husk at abonnere på vores kanal, så du kan være den første til at se alle de fantastiske Fireman Sam-videoer, der er tilgængelige på YouTube! Kom tilbage hver torsdag for nye uploads!

Livredderpatrulje på Ishøj Strand

Sommervarmen har fået tusindvis til at strømme til vandkanten. Det har både betydet ekstra arbejde til Livredderne, som i den forbindelse har været på turné rundt i landet for at oplyse folk om gode vaner ved vandet. Men de mange besøgende har også medført en anden og langt mere ubehagelig effekt, nemlig folk som brænder sig alvorligt på de mange efterladte engangsgrille. Vi skal i forbindelse med dette indslag gøre opmærksom på, at der vises billeder, som kan være ubehagelige.

Dyr og dyrelyder | Videoer for barn | Hund, kat, elephant, kylling | Lære video for barn

Hvordan man kan tegne : "Manga" del. 1

Hey Hey Hey det er illly! 🐼✌🏻️Kan i lide min nye intro?

Hvordan Man Tegner Kappe Taske Handsker Farve Spil Til Piger | Farve Videoer Til Bø - Jason Colors --- Subscribe vesves More Videos: Thank .

farve videoer til børn og baby: videoer til børn hvordan man tegner legetøjs symaskine og farvet tråd | farvesider og kunstfarver Subscribe vesves More Videos: .

farve videoer til børn og baby: farve tilbehør til piger, hvordan man tegner, kjole, ring, håndtaske og sko | kunstfarver til børn abonnere på maling farve sider for .

Comments for video: