Montering af dør og dørkarm. Sådan udskifter du selv døre og dørkarme

author jem & fix   3 год. назад
85,287 views

86 Like   13 Dislike

Montering af gerigter. Se tips til korrekt opsætning af gerigterne her

Denne gør det selv-film handler om montering af gerigter, og de ting du skal huske i forbindelse hermed. Følg jem & fix’ dygtige håndværker Kuno Bonnes gode råd, og find alle materialer her http://www.jemogfix.dk/doere-karme__1911 Gerigter kaldes også indfatninger, og er betegnelsen for de trælister, der monteres omkring dørkarmen for at skjule mellemrummet mellem karmen og muren, og de fås i mange varianter. I gamle dage gik man meget op i montering af gerigter, og især i København var der tradition for, at der blev brugt den samme type gerigter i et bestemt geografisk område. Derfor kan man i dag stadig støde på typer af gerigter, der er opkaldt efter københavnske bydele. Uanset om du er vant til gør det selv-arbejde eller om du er født med ti tommelfingre, så er opsætning af gerigter faktisk langt nemmere end man lige skulle tro. I denne video fortæller Kuno Bonne dig, hvilke materialer og værktøjer du skal bruge, samt hvad der er vigtigt at huske undervejs i processen. På denne måde er du godt rustet til selv at stå for montering af gerigter i dit hjem. Du finder naturligvis alle materialer, værktøjer samt skruer og søm i din lokale jem & fix, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme i gang – få det nu bare fixet!

Fjerne fliser i køkken og puds af væg / Gør det selv / Byglet.dk

I denne video viser vi hvordan du fjerne fliser og pudser op med vores hæftemørtel Weber Multi 280 og hvad du skal huske i forbindelse med arbejdet. Find mere information om vores produkter lige her http://weber.byglet.dk/produkter/ Find flere videoer på : http://weber.byglet.dk/video/ Find nærmeste forhandler : http://weber.byglet.dk/locate-store/ www.Byglet.dk / "Gør det selv - Let"

2 metoder til rør i klikgulvet

Der er 2 løsninger, hvis der skal føres et rør igennem dit klikgulv. Se dem her.

Sådan retter du en dør der går på, eller binder

Se her hvordan man retter en dør der går på eller binder, uden brug af hverken sav, sandpapir eller høvl.

Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask

I denne video giver jem & fix’ dygtige handyman Kuno Bonne dig gode råd og tricks til montering af vandhane og håndvask. Du finder et stort udvalg af armaturer og blandingsbatterier i forskellige designs her http://www.jemogfix.dk/armatur__2040, som inspiration til montering af blandingsbatteri. I filmen fortæller Kuno Bonne blandt andet hvad der vigtigt at huske, når du skal skære ud i en bordplade inden montering af håndvask, f.eks. hvilken rækkefølge det er mest hensigtsmæssigt at holde sig til, hvilken fuge du skal bruge og hvorfor mm. Du får også at vide hvordan du sikrer dig den bedste arbejdsstilling i forbindelse med montering af vandhane, ligesom Kuno også giver dig et par tricks med på vejen til monteringen af selve blandingsbatteriet. Se filmen om montering af vandhane og håndvask og følg vejledningen trin for trin. Så kan du nemlig hurtigt få fixet den håndvask - og husk, at du finder alt i værktøj, udstyr og materialer i din lokale jem & fix.

Se gør det selv-filmen fra jem & fix om montering af indvendige døre og dørkarme, og find alle de materialer du skal bruge her: http://www.jemogfix.dk/doere-karme__1911

Her viser Handyman Kuno Bonne dig alt, hvad du skal vide for at kunne sætte døre i, således at du bagefter selv er i stand til at udskifte eller isætte en ny dør og dørkarm i dit eget hus.
Først viser Kuno hvilke materialer og hvilke redskaber du skal bruge for selv at kunne montere døren.
Derefter bliver du guidet gennem faserne for montering af døre hvor du lærer at:

Samle selve dørkarmen
Montere den i din væg
Montere dørhængsler på dørkarmen
Montere og tilpasning dørhåndtag
Skjule skruehullerne

Kuno giver hele vejen en masse gode råd og tips, så du slipper for at lave alt for mange begynderfejl første gang du skal udskifte eller montere en dørkarm og dør.
Alle de materialer og alt det værktøj der bruges i videoen, kan du købe i din lokale jem & fix. Så nu er der ikke længere nogen grund til at udsætte opgaven med at få monteret døre – så få det nu fixet.

Comments for video: