Montering af dør og dørkarm. Sådan udskifter du selv døre og dørkarme

author jem & fix   3 год. назад
72,489 views

76 Like   10 Dislike

Spartling af gipsvæg. Se hvordan du selv spartler gipsplader her

Denne video handler om spartling af gipsvæg, Du finder et stort udvalg af spartelmasse i forskellige varianter her http://www.jemogfix.dk/spartelmasse__1969. I videoen viser og forklarer jem & fix’ handyman Kuno Bonne dig i enkle og overskuelige trin, hvad du skal huske og hvordan du får det bedste resultat, når du skal i gang med at spartle gipsvæg derhjemme. Hvis du har sat gipsplader op derhjemme, skal de forsænkede kanter og samlingerne mellem gipspladerne spartles, så du får en ensartet og glat overflade. I videoen fortæller Kuno Bonne blandt andet hvorfor det er nødvendigt med to forskellige typer spartelmasse ved spartling af gipsplader, hvorfor man skal bruge en strimmel papir i samlingerne, samt hvilket udstyr, det er bedst at bruge. I videoen bliver det også demonstreret hvordan du får det bedste resultat når du skal spartle ved skruerne i gipspladerne. Husk, at jo mere omhyggelig du er, når du spartler, jo mindre slibearbejde er der efterfølgende. Kig ind i din lokale jem & fix, hvis du mangler udstyr eller materialer til spartling af gipsvæg - så er den nemlig hurtigt fixet!

Sådan retter du en dør der går på, eller binder

Se her hvordan man retter en dør der går på eller binder, uden brug af hverken sav, sandpapir eller høvl.

Fugning mellem bordplade og væg. Se hvordan du gør det selv her

I denne film viser jem & fix’ håndværker Kuno Bonne, hvordan du nemt lægger en skarp fuge som afslutning mellem en bordplade og en væg. Du finder et udvalg af fugemasser beregnet til brug i køkken eller på badeværelset her: http://www.jemogfix.dk/silikone__1994. Når du skal lægge en fuge på en bordplade af træ, er det vigtigt at du vælger en elastisk fugemasse. Træet giver sig nemlig afhængigt at luftfugtigheden, og derfor skal fugen også kunne give sig lidt. Her kan du både vælge at bruge acrylfuge og silikonefuge, da de begge er elastiske. I dette tilfælde, hvor bordpladen vil være i jævnlig kontakt med vand, er det bedst at bruge en silikonefuge. Den er nemlig, i modsætning til acrylfugen, 100% vandfast. Derudover har acrylfugen tendens til at gulne med årene, så den holder sig altså heller ikke lige så pæn som en silikonefuge. Følg Kunos gode råd til hvordan du lægger den perfekte, skarpe fuge - så er den nemlig fixet på få minutter. Er du blevet misundelig på den praktiske fugepistol Kuno bruger i videoen, finder du et udvalg af fugepistoler her: http://www.jemogfix.dk/fugepistoler__16344.

Fjerne fliser i køkken og puds af væg / Gør det selv / Byglet.dk

I denne video viser vi hvordan du fjerne fliser og pudser op med vores hæftemørtel Weber Multi 280 og hvad du skal huske i forbindelse med arbejdet. Find mere information om vores produkter lige her http://weber.byglet.dk/produkter/ Find flere videoer på : http://weber.byglet.dk/video/ Find nærmeste forhandler : http://weber.byglet.dk/locate-store/ www.Byglet.dk / "Gør det selv - Let"

Udskiftning af lås og dørhåndtag. Hvordan monterer du nyt? Lær det her

I denne video viser og forklarer jem & fix’ dygtige håndværker Kuno Bonne, hvor let det er at foretage udskiftning af lås og montering af dørgreb i en hoveddør. Mangler du det helt rigtige dørhåndtag, finder du finder et stort udvalg af cylinderlåse og dørgreb i forskellige designs samt tilbehør til nøgler her http://www.jemogfix.dk/doerhaandtag-noeglecylinderer__1909 Udskiftning af lås og montering af dørhåndtag er i udgangspunktet en meget nem og hurtigt løst opgave. Inden du går i gang med udskiftning af cylinderlås, skal du blot huske at tjekke, at den passer til døren. Der findes nemlig mange forskellige slags døre, og der kan vise sig udfordringer, hvis din dør er tykkere end den cylinder, der skal monteres. I disse tilfælde er det nødvendigt at tilføje en eller flere cylinderforlængere, så cylinderen kan nå gennem hele døren. Find alt til montering af dørgreb og udskiftning af dørlås, herunder også cylinderforlængere, nøglekapper og dørgrebsrosetter i din lokale jem & fix, og følg denne guide trin for trin - så er den nemlig hurtigt fixet!

Se gør det selv-filmen fra jem & fix om montering af indvendige døre og dørkarme, og find alle de materialer du skal bruge her: http://www.jemogfix.dk/doere-karme__1911

Her viser Handyman Kuno Bonne dig alt, hvad du skal vide for at kunne sætte døre i, således at du bagefter selv er i stand til at udskifte eller isætte en ny dør og dørkarm i dit eget hus.
Først viser Kuno hvilke materialer og hvilke redskaber du skal bruge for selv at kunne montere døren.
Derefter bliver du guidet gennem faserne for montering af døre hvor du lærer at:

Samle selve dørkarmen
Montere den i din væg
Montere dørhængsler på dørkarmen
Montere og tilpasning dørhåndtag
Skjule skruehullerne

Kuno giver hele vejen en masse gode råd og tips, så du slipper for at lave alt for mange begynderfejl første gang du skal udskifte eller montere en dørkarm og dør.
Alle de materialer og alt det værktøj der bruges i videoen, kan du købe i din lokale jem & fix. Så nu er der ikke længere nogen grund til at udsætte opgaven med at få monteret døre – så få det nu fixet.

Comments for video: